Saturday, March 5, 2011

Dia macam..batak sikit!

Rakan wirawati negara aku text tadi, she updates me everything and I feel so happy for what she had done so far kat Sarawak tu. Well, you're just doing great there wani. Just one week left, be patient okay. Haha. I miss you alot too!

I asked her to remember what will happen for the next 4 days. saje je nak bagi dia suspen and gimik sikit. jiga kan? Hehe. Jap ada apa eh 4 hari lagi nanti? Malas nak cakap sekarang.. Jeng jeng jeng :-D

Part ni yang tak boleh blah sikit la, haha. Wani text aku something.. Suddenly, I turn into tears. Dem. Aku pun tak caya kenapa aku boleh menangis time tu? Haha maybe sebab rindu gila dengan budak ni kot? Kami kan TUTOR CES yang sangat "hebat!" Then.. dia tanya aku whether this phone, I mean our phone (since we using the same phone) boleh video call ke tak. So aku macam boleh la, tapi tak pernah try lagi. tak explore sangat phone ni.

"Aku try video call kau la"

HAHAHA, time tu aku kat toilet kot, tengah basuh2 muka.. Wani video call aku, haha. macam batak sikit la bila tengok dia dengan member-member dia pakai baju biru yang segak kat kem dia. Haha, dengan suara dia yang annoying gila tu. haha lawak gila sial. Aku tunjuk muka aku kejap je. Malu kot.

So dia macam...batak sikit! this is my very first time video call using this phone!

P/S : I still miss you. Haaaaaih -_________-"

2 comments:

Amira Ilyani said...

Waahhhhh, ceq nak batak sikit. ceq nak batakl sikit, I dah ade kat bloglist Jiga!!!!! BHAHAHAHAHAHA
dah diam miraaa =,=

Oh video call sgt cool :*)

Haziqah Hassan said...

Hahaha, takde hal la bloglist tu, blog i bukan hot pun. saje2 suka2 haha :D