Thursday, March 3, 2011

Gilak

I slept at 6 today, so ia menjadi satu masalah bagi aku untuk bangun awal. Ye, hari ni saya ada date dengan tiga jantung hati saya, well sebab itu kita kawan. Elliza kejut aku pagi tadi, thanks to her for that btw.

Keluar dengan diorang, aku tak boleh tahan nak gelak doh. It comes naturally okay. Kerja aku hari ni gelakkan pasangan yang sedang hangat bercinta, gelakkan diri sendiri, gelakkan orang gila. Gelak sepanjang hari tanpa henti, sampai semua orang pandang aku.. sampai Elliza Ishak kena interview, confirm masuk TV, sampai aku takde duit nak balik, sampai aku jalan tak betul dah, sampai aku dah lupa apa yang dia dah buat kat aku, sampai aku lupa aku ada rumah (ok ini tipu) HAHAHAHA


Syida, jangan buat aku gelak 1 minit boleh tak?


Dia lagi gedik daripada aku, percayalah


The white chick is back bebeh! Fuyooo!


Three good friends. Alahai!

Lepak, lepak, makan cukup makan je, lepak, window shopping and then go home.

Aku balik dengan Syaida tadi. Esah pergi dating dengan Nyet. Kitorang just nak lepak-lepak je, sebab dah lama jugak la tak hang out sesama. Last meet was few months ago kot rasanya. Then, kawan dia drive sampai ke Wangsa Maju untuk makan. Makan je weh, but it takes a very long time to decide where to eat, sampai aku boleh tertidur dekat belakang tu.

Finally kitorang berjaya makan char kueh teow and so called Air Bandung Special at Wangsa Maju. It's quite nice lah, not bad jugak tapi dekat area tempat aku kerja dulu much more better. Rasanya tiada tandingan. Tetiba teringat pulak makan dengan arwah ayah dulu. He was the one who introduced me with this place! Serious terangkat bai! Lagi-lagi tengah panas dengan kerangnya sekali, pergh

And we end up with this. It's so delicioooouuuuusssss! nyummmy nyummmy!


Syaida's and Jiga's art! All in One! WHAT A DISASTERRRR!

Hmm so I guess thats all for my "Jalan-jalan Cari Makan" part. Thanks to Syaida for tonight and thanks to Rais too for sending me home :)

GOOD DAY, GOOD DAY! xx

No comments: