Tuesday, March 15, 2011

Hok kelate noh!

I'm home now. Home sweet home :-)

Welcome back home to all PLKN-ians too. Facebook home aku dah penuh dengan budak-budak baju biru sioooot, fulamak! Hebat hebat!

Kelantan best jugak lah. Nyaman je, takde JAM yang penting, hahaha. Aku dengar dorang kecek klate kat situ pun dah suka dah, tengok gadis-gadis Pasir Mas yang molek molek pun dah rasa best. Mak aku dengan kakak aku je borong tudung dengan kain kat sana. Aku enjoy makan jela, apa lagi? Harhar!


Kalau kawe datang klate, tak rasa nasi kukus ayam asli hok ni, rugi la!


The pool view from my hotel room.


Molek sungguh tu jiga. Molek sungguh


Pasar Siti Khadijah.

P/S : Siapa tak nak caya cakap aku result 23 ni? Siapa nak bantah? Siapa nak buat muka lagi? Hahaha. Geli hati. Aku ada entri khas nanti. Tungguuuuuu!

2 comments:

Amira Ilyani said...

I bantah! I tak percaya! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA tidok tidok =,= hahaha

Haziqah Hassan said...

Percayalah sayang oii.. dah kuar surat khabar dah. hahaha