Sunday, March 13, 2011

Updates

Bonjour!

I am at Kota Bharu, Kelantan now for a family vacation. Mak aku yang nak gi kelate sangat, aku join je. aku okay je. Tadi time mak aku drive, dia dah sampai lentok-lentok dah sebab mengantuk sangat. Aku nak jadi anak yang baik, aku offer-kan diri untuk tukar driver.

Mak aku tak bagi respon, dia tak percaya kat aku lagi.

Takpe takpe, its okay, aku paham. Mak memang susah nak bagi anak dia driving, lagi-lagi yang belum ada P. Tapi aku nak cuba bawak auto doh. Just one day mama, one moment. That's all I need. Haih takpe lah, bila aku dah ada P nanti, tunggu lah.. Satu malaysia aku bawak jalan-jalan.

Boring. -.-"

So yeap, I stalk her twitter again today. Aku rasa macam nak marah pun ada, rasa macam takde pape feeling pun ada. Rasa macam bodoh pun ada jugak. Tak tahu nak cakap macam mana lagi. Hahaha tension la sial handle this thing. Blah je terus boleh tak? Menyampah la weh.



Drop-by at Petronas to get some snacks for the 6 hours journey!
Aku suka tengok kabus-kabus pagi tu, comel okay.

2 comments:

Amira Ilyani said...

Kelantan byk tudung murah!! :)
masa kecik teringin nk kawin dgn mamat kelantan pasal diorg suka masak benda manis. tapi bila thu yg lelaki kelantan suka perempuan yg masak, dh tk jadi dah. pfft ;0

Haziqah Hassan said...

Haha betul betul, kelate sedap tang makanan manis dia, hehe :P ni asal ni? nak kawen dengan org kelantan ke? hahaha