Wednesday, March 16, 2011

#Random

Aku still terjaga pada waktu ini. I've got nothing to do. So I click on youtube. Macam biasa, cari video yang best-best, yang boleh buat ketawa bagai orang gila pada pagi-pagi buta macam ni sampai mak aku dah feddup dengan aku tak pergi cari duit. Takpe ma, lepas result keluar nanti, ika nak cari kejo. Boring lah. Tiba -tiba terjumpa satu video cover lagu gaga baru tu, born this way. Okay, I love this version more than gaga. No offense guys. Hehehe.

Opppsy I'm so sorry to gaga monsters out there! Especially you Faizul Iman! :P

Tengah pasang lagu tu... Tiba-tiba tanpa diduga aku dengar suara orang. Mana tak cuak doh.

"I'm on the right track baby, I was born this way"

Lah aku ingat siapa lah tiba-tiba pagi macam ni nyanyi lagu gaga. Rupanya adik aku. Dia nyanyi dalam 30 seconds macamtu je. So aku pun tanyalah dia..

"Woi woi, kau tak tidur lagi ke?"

"Woooooi aku cakap dengan kau ni"

Dia tak jawap soalan aku langsung. Aku dah berapi. Tak lama pastu, aku terus dengar dia dengko. Haaaaih. Mengigau rupanya budak ni. Gila doh mengigau siap nyanyi lagu gaga bagai. hebat siot adik aku ni. Well, dia memang minat gaga. No wonder lah kan?

OKAY AKU GELAK MACAM BODOH SEKARANG NI. TAK TAHAN SIOT. NASIB BAIK TAK NYANYI SAMPAI HABIS KAN? Hahahahaha.

3 comments:

Amira Ilyani said...

HAHAHAHAHA ni lawak doh!

NadRaH je wEh. said...

ini siyes klaka !
hahah

Haziqah Hassan said...

cuak kan? haha. sengal doh