Tuesday, March 8, 2011

#survey

It's still raining, I called and pranked someone, I stalked (siapa je tak pernah stalk page orang lain kan? Thumbs up for those who not interested doing this job oo yeah (Y) haha), teman lapar sangat ni ha but most of all I'm dead bored. Bored to death!

This is just a survey, macam best. Nak hilang mengantuk jap, geeez :/

When was the last time you cried?
Just now, haha. tengok video budak kecik ni, sedih.

Have you ever faked sick?
Pernah je kalau malas nak pergi sekolah time kecik-kecik dulu

Who was the last person you couldn't take your eyes off of?
John Legend, gosh! He is the man! I love him!

Who was your first kiss?
:-p

Have you ever made a prank phone call?
Haha yeap baru tadi okay, hahaha

Is there anything that you have done that you regret?
Yes, malas nak cerita lagi benda dah lepas. shit shit

What do you want to be when you grow up?
Actually masa kecik-kecik dulu, aku nak jadi akauntan, tapi bila aku masuk sekolah teknik, aku dapat rasakan passion aku terhadap engineering, especially civil lah. tengok la macam mana nanti. Aku still tak tahu apa yang aku nak amik.

Do you believe in karma?
Yeap sometimes.

Who was your first crush?
Azry, masa tadika twinkle star dulu. hehe

How would you describe yourself?
STEADY-AND-GO-YEAH!

What are you afraid of?
Kucinggggg, tak boleh bertemu kucing langsung. please la weh

Who was your first boyfriend?
The Barista, my only exception :)

What is your perfect pizza?
Pizza hut, tapi aku nak try papa's john satu hari nanti. lek lu haha

What is your first thought when waking up in the morning?
My future.

What is the most embarrassing moment when you're in high school?
Form 1 - time tu aku tengah borak-borak dengan Nadia pasal member lama kat tapak perhimpunan. serious aku cakap time tu memang bising gila, so kitorang borak jela. Then, tetiba cikgu bertugas nampak kitorang tgh hebat bercakap and ketawa at the same time. So dia panggil nadia pergi depan dengan muka annoying tu.

"Kamu bercakap dengan siapa tadi? Panggil dia"

Aku pun pergi lah depan. Pergh persahabatan yang kuat ni weh. Bila aku pergi depan, cikgu tu dah jadi AMUK, marah-marah kitorang. jerit-jerit pulak tu. Aku dah macam WTF, nasib time tu baru form 1, naive gila lagi. Bila aku ingat balik moment ni, aku boleh gelak mcm orang gila ok.

(Panjang gila jawapan aku, pergh)

Have you ever been in love?
Semua orang pernah okay :)

Have you ever written a love letter?
Pernah, bukan aku bagi kat orang yang aku suka. Aku tulis surat cinta daripada kawan aku untuk kawan aku yang lagi satu. Faham kan? so kira aku pengantaraan lah, serious tak boleh blah! Aku rasa macam nak cakar je muka aku skrg, hahaha

Have you ever had a crush on a close friend?
Yeah. I did. Aku tak nak benda tu jadi lagi, ceh

What is your favourite book?
The Notebook

If you could go back in time to one point in your life, where would you go
Childhood time, where I used to hang out with my beloved father all the time. Setiap petang, aku mesti tunggu arwah ayah balik dari kerja, kat depan rumah untuk bawak aku pergi taman. Kat situ, arwah ayah mesti ajar aku bawak basikal (time tu bawak basikal 2 roda susah gila ok) Miss those days lah. Hmmm :(

Do you make wishes on shooting stars?
Yea, sometimes. Bila terserempak/ternampak tahi bintang, aku mesti macam woah indahnya alam ciptaan ALLAH SWT ini. Aku paling obses bila tengok bulan dan bintang. Bila aku tengok dua ciptaan Allah SWT ini, aku mesti rasa sangat lega gila. Rasa puas! :D

Do you remember your dreams?
Aku ingat mana yang aku tak nak ingat. Kesiankan kat aku? Hahaha.

Have you ever gotten detention?
Selalu je masa Form 2 and Form 3, sebab aku selalu datang lambat and tak pernah siap kerja sekolah. Siap kena denda bersihkan satu tapak perhimpunan tu doh. Well, itu satu pengalaman yang aku takkan lupakan lah. Haha lawak!

Are you happy with the life you have?
Yes I am. Sangat. Just cherish your life.

Mak aku dah bangun dari tidur, I'm dead and off to bed. Nite nite bloggers! Haha

No comments: