Friday, March 11, 2011

TGIFriday

Hari ni aku breakfast "Mee Goreng Special" yang dibekalkan khas untuk aku oleh sahabat karib atau lebih mesra, jiran depan rumah je. Hehe. Well, mee goreng mak dia memang sedap, sebab tu aku suruh dia tapaukan untuk aku sekali. Sharing is caring kan? :-)

Dia online sampai lembam tadi, yang aku pulak dok layan HBO sorang-sorang. Kenapa HBO sekarang takde cerita best weh? Tolonglah tayangkan cerita zaman sekarang, baru aku ada feel sikit nak tengok. Ni dok tayang cerita zaman 50s to 60s, memang aku layan pulak kan?

Thank god It's Friday, nothing much to do. Just another relaxing day for me.

Then Elle texted me,

"Weh aku lulus JPJ, boleh la jadi driver korang lepas ni"

Woaaaah aku macam tetiba excited pulak bila budak ni dah lulus JPJ, haha. Nadrah pun dah lulus. Tapi aku? haha. belum amik test lagi, lek lu. Perasaan cuak tu still ada lagi ni. Hehe.

Then Syida texted me,

"Weh jom pergi concert RAIN"

Aku ingat budak ni tipu aku, rupanya betul-betul. Rain datang KL la bai! Rasa macam tak percaya pulak. Ada F1 kat sepang nanti, so Rain perform malam tu. Ok, cool gila. Aku memang nak sangat tengok F1 secara live. Alahai teringat kat arwah ayah aku, dia memang minat gila tgk F1. Haha. Rindunyaaaa! So tetiba aku macam terpikir balik. Eh.. Bruno Mars macam mana pulak?

RAIN AND BRUNO ARE COMING TO TOWN AT THE SAME DATE OKAY. I REPEAT, AT THE SAME TIME, AT THE SAME DATE, 10 APRIL DOH!!

Boleh aku bunuh siapa yang arrange tarikh concert dorang ni tak?

Haha. Okay, malas nak cakap banyak. I'm so in dilemma. tak tahu nak pergi mana actually. btw where should I get the money? Pergh, pikir jiga pikir. Baby Bruno you nak datang ni, jangan tinggalkan peluang yang ada depan mata. Oh sayang, tunggu saya ye. I would like to see you in person!

Quickie.
  1. Happy 18th Birthday to my friend, Syaida Liyana
  2. Doakan agar Malaysia terhindar daripada Tsunami, doa banyak2 tau
  3. Going to Kelantan next morning with family
  4. Gaspard comel gila tadi bila cakap "I pakcik you yang hot" dengan muka annoying dia
  5. Wani is coming back home soon! Selamat Pulang ke Kuala Lumpur beb!
  6. Result SPM sentiasa buat aku gelabah bila aku rasa lonely.
So yea, aku kena tidur awal hari ni. Esok pukul 8 la bai bertolak dari rumah. Fulamak, betul-betul nak holiday ni weh. Hehehe. Aku harap korang semua dapat hargai masa sebaik-baiknya, buat apa yang patut. Try apa yang belum korang cuba, best kot. Nite nite, toodles xx

No comments: