Tuesday, April 5, 2011

Akhirnya

Akhirnya saya berjaya menghabiskan sesi test JPJ hari ini.

Cuak dah takde lagi, dilema tiada lagi. I'm freedom from JPJ freaks! Yeah finally bebeh! Time to rock on now. Hari ni semua berjalan dengan lancar sekali. JPJ semua baik hari ni. Aku suka hari ni, walaupun batuk, selsema and mata sakit at the same time.

Yang kelakarnya, on road tadi.. Aku boleh bantai lupa check side mirror kat belah JPJ tu. Okay, aku sangat malas nak betulkan cermin dia. Nasib baik lulus kan? I love you la bro!

Kepada zati qilla, tolonglah bawak kereta tu cepat sikit. Aku lalu belakang kau tadi serious tension. Siap ada emergency break bagai, haha. kelakar okay, tapi sebab kau gak aku perasan aku lupa signal semua. Thanks to you, akhirnya kita berjaya beb. Sukanya aku! tiada beban lagi.

DAN DI SINI SAYA NAK BAGITAHU...

SAYA RASA SAYA PATUT KERJA. SERIOUS. OK BYE!

3 comments:

Cee Em said...

Okay sumpah best gila dah habis. Aku L pun tak dpt lagi =='

Amira Ilyani said...

Okay best lah, aku jejak kelas pun tk lagi.

Haziqah Hassan said...

Relaks, lepas ni giliran anda pula. have fun yaw. buat lesen sumpah tension