Sunday, April 24, 2011

Asik!

Gue lagian nonton filem-filem cinta dari indonesia sih. Kok asik sekali sih! Gue udah addicted. It was so cute and sweet lah, well.. I missed Bandung so much! so so so much!

Bandung banyak tempat yang cantik dan indah ya. seriously. Aku pergi 5 tahun lepas dulu, time tu memang tengah hangat cerita "My Heart" Irwansyah dengan Acha Septriasa tu. Aku sempat suruh tourguide tu bawak kami sekeluarga ke tempat-tempat shooting My Heart. Obses tak aku? Hahaha. Memang sangat indah sekali! Sumpah! Rasa macam nak pergi lagi! Kangen banget deh.

Cinta bagaikan cappuccino. Enaknya tiada apa yang bisa ungkapkan, panasnya tiada bandingan. Ia senang habis kerna keenakkannya. Jadi, minumnya biar sedikit-dikit sih, baru rasa nikmatnya. Iya kan?

Hahahahahahaha.

Sila lempang saya sekarang!


(Ada bran tak aku keluar dengan mata ketumbit tu? Fuh fuh fuh! HAHA)

Dating with my bestie yesterday, bangun-bangun je terus gerak Times Square. Ingat mula-mula nak tengok scream 4 tapi full house so we shoot to The Roommate. Well, the roommate sangatlah biasa jalan ceritanya sebab kita boleh predict how it started and how it ends, seriously. Tapi member aku bole buat havoc, jerit kuat gila sebelah aku. Hahahaha. Nasib baik aku still sayang kau, tak tinggalkan kau sorang-sorang *joking*

Okay, 5 days to go.

Bye!

No comments: