Friday, April 1, 2011

Childhood times, I miss all this!

Benda apa yang aku paling rindu zaman childhood dulu-dulu kala?
  1. Layan Animax sepanjang masa. Honey and clover is my all time fav
  2. Beli yoyo, belajar main yoyo lepastu buat battle yoyo kat sekolah (cool habis)
  3. Gameboy first game aku pastu baru layan PS2.
  4. Main CS ramai-ramai, best gila siot
  5. Join budak basikal dengan rollerblade
  6. Kumpul "Make It Groovy" and "Sabrina and the teenage witch" punya merchandise (okay semakin girly pulak aku time ni)
  7. Main masak-masak guna apa yang ada depan mata (daun kering, serpihan kayu etc)
  8. Main kahwin-kahwin dengan member yang tak baligh lagi. Hehe (okay sah, kali ni aku girly gedik sungguh hahaha)
  9. Masuk duit syiling, keluar telur, dalam telur ada benda merepek haha
Ada banyak lagi, tapi tak sempat nak tulis lah. hehe.

Kau pulak la yang sambung. Baru best.

Kepada semua rakanku, aku sayang korang sampai bila-bila. terima kasih kerana pernah singgah dalam hidupku dan mewarnai hidupku. Ceh, kenapa jiga bajet touching ni? Hahaha.

Ok bye!

1 comment:

intanfarzana said...

i miss u too babe..haha.. jiga,, i have some additions..
*bwk beg roda (jln nk bngge lbih je..pdhal org len pon ade)
*pkai pencil box besi yg btingkat tuh (mcm2 corak kartun)
*pastu pmadam kaler2 bagai, dgn pensil tkannye, yg pling lawak pembaris multifuction,, sikat blh jd gak)
*beli pmadam bnyk2 men lawan2 ngan laki pon boleh jd
*lawan ceper lahh
*batu sremban mainan wjib kt skola agame..haha..(xbradab sungguh)
hahahaah...act,,this all are our unforgettable memories that never be erased from our mind.
zaman budak2 sungguh manis,,
buat ape2 xde malu ponn,,.. yela sbb yg len pon xreti malu gakk..haha
kenangannye bgtu indah skali smpai susah nk melupakannye..
rndu sgt..<3