Friday, April 22, 2011

Kelakarlah bila

Kelakarlah bila member aku cakap aku drive tension.
Biasalah, baru nak berjinak-jinak driving

Kelakarlah bila aku selamat daripada saman.
Qila, kau sumpah kena tolong aku saat-saat genting mcm tu, drive doh

Kelakarlah bila tengok orang tengah hangat bercinta
Sebab aku jealous, aku mengaku aku jealous, so?

Kelakarlah bila tengok gambar-gambar lama yang gila-gila
Aku rindu semua tu.

Kelakarlah bila aku masih ingatkan dia bila aku bersama dengan si dia
Hahaha perasaan ini semakin parah

So today, me and the saser's bitches gang went out together, just for fun. I pick up dorang kat lrt, then shoot to Ikea. Ate my fav meatballs again (padahal Isnin lepas baru makan) But whatever it is, aku memang gila benda alah tu. lepas ni, ada peluang lagi ke? Hoho, ada peluang tapi susah sikit. And yes, aku shopping sikit tadi. Wahaha, bestnya bila ada duit kan?


Surat saman telah dikeluarkan depan kereta aku.
Nasib baiklah, ada manusia dalam kereta time ni, boleh cover line kejap.
Sumpah tak nak cacatkan lesen 2 tahun aku ni weh.


Tension sangat ke aku bila drive ha?
Tengok la bukti, happy je aku drive. HAHAHAHA

I enjoyed alot today, thanks to Faizul Iman and Shafiq Hamidon for today! Good luck and all the best tau korang berdua. Masa depan korang sangatlah cerah, just go with the flow!

**Tiba-tiba rasa sebak sekejap sebab aku akan meninggalkan zaman remaja dan zaman sekolah dimana aku tak perlu pikir pasal apa-apa pun selain belajar jea. Aku sayang korang semua, korang yang pernah wujud dalam hidup aku dan korang yang tengah baca blog aku yang merepek ni. Maybe it sounds so stupid and too emo-ish for you, but its a fact. This is how I feel now. Hmmmm

I love you MFI! :-)

No comments: