Thursday, April 28, 2011

Morning with my monkeys

Randomly. Aku pergi breakfast dengan Lalat pagi ini. Sungguh tidak ku sangka, akhirnya bertemu juga aku dengan budak annoying nak mati, yang selalu aku gelak tawa dengan perangai dia macam budak-budak, sebelum aku berangkat ke uniten Sabtu ini. Tak sanggup!


Gelabah

lepastu, kidnap birthday boy kat rumah dia. hahaha. Happy Birthday BOB.
And yes, aku lupa nak bagi kau barang tu, bodoh gila.


Adik-beradik

Till we meet again, toodles! love y'all!

1 comment:

Qla Sdek said...

Weh, kau pergi uniten? :O Gluck weh! Btw, tengok link ni. kau di tag :) if sudi la. heh

http://cm360degree.blogspot.com/2011/04/contest-gambor-paling-cool.html