Tuesday, April 5, 2011

Revolution.

Aku still tak bole tidur sebenarnya ni.

Sebab tadi penat gila teman mak aku pergi bank bagai, yeah finally benda tu dah settle! Yeay for me. I'm the happiest girl in this world booha :-D

Kepada rakan-rakanku, sabtu ni pastikan jadi ye. kalau takde kete, sewa je kete mana-mana. hahaha, asal ada kete. senang skit hidup! Plan lain wajib ada, bak kata Elliza Ishak, "korang ni unorganized and unpredictable" well aku agree 100% benda tu.

Aku takde dpt tawaran mana-mana lagi. kahwin terus la macam ni. Archibald, siap sedia okay. I'll wait for you. hahaha gelabah gila,aishiteru!

Okay, jom tenangkan mata.


what would I do if you're not around?


Feels like heaven. You and me. Here. Freedom.


Dream house. Private boat. Modern architecture design.
So perfect kan? Tunggu aku kahwin dengan jutawan.

OK BYE.

SELAMAT MALAM SEMUANYA, SAYANG KORANG SEMUA!!!

1 comment:

intanfarzana said...

itu yg aq plik.baru jap td aq bkak xde pulak bnd nih..skali bukak blik,, ade pulak post nihh.rupenye xleyy tidooo..hahaha..nway,, comel.bye.nyte