Monday, April 11, 2011

Soley soley with them, such a great journeyyy!

As what we've planned after all..

I did the same thing again, bagun lambat semalam. Well, I cant help myself on that. Dah biasa lah beb. Elle dah sampai lrt, aku baru nak mandi. So, elle bengang masa tu. sorry! hehe

Then breakfast dekat rumah esah dulu, baru pergi amik kereta sewa. Masa nak amik kereta tu, kami bergolak dengan pelbagai rintangan dan drama yang agak mencuakkan. Tapi akhirnya kami berjaya mengambil dan memandu kereta itu sendiri.

Actually this is my first time driving a MPV car. Memang rasa lain lah, tapi seriously aku banyak gila belajar semalam especially on driving. I deal with many cars. deal with bad and good drivers. Haha tanyalah diorang berapa kali je aku tak mencarut time driving. Hahahaha!

Its fun actually. Best gila okay. Hahaha.


Muka si pemandu yang excited lebih


Our first stop, Curve.

JAP MAKAN BILA? NAK MAKAN!


Cari menu yang sedap. Fuh penuh teliti padahal duit ada berapa je


Itu diaaaaaa, sedap juga la. Asal kenyang. Who am I without coke?


Elle's turn - si pemandu pecut!


Before Elle went home.


Second stop - Bukit Ampang, such a great view from here.


with my soley soley friends, they rock my world


My turn. Pemandu yang mengikut had laju.

Tengok midnight, cerita bodoh lagi aku tengok minggu ni. then lepak mapley sat, perkenakan dengan nescafe panas. tetiba baru teringat malam tu malam 9 bulan kami bersama, ye saya selalu lupa tarikh keramat tu. sorry archibald, you know how much you meant to me aite. tetiba nampak satu geng budak korea yang comey (sorang tu jela) lepak mampley (aku nak tahu sangat mana diorang belajar!) then terus balik rumah esah, landing. penat gilo eden semalam. sleepover sana, teringat zaman sekolah dulu. zaman nak fly, mesti rumah esah jadi port kitorang.

To my rockafella, plan for the next vacation. make sure semua orang boleh join kali ni.

Let's tweet with me, much love.

P/S : I love you so much Archibald, my only barista in this world :)

2 comments:

Amira Ilyani said...

eh lama tk stop by, bestnyaaaaaaa!

Haziqah Hassan said...

stopby mana? haha