Thursday, May 5, 2011

Uniten

1 luggage besar, and 1 beg pack dah cukup untuk aku. Pergi lah daftar kat uniten, settle fees semua then tetiba someone jerit nama aku, "HAZIQAH!!!!!" Aku dengan keadaan yang masih maintain cool cuba mengingatkan kembali kat mana la aku jumpa budak yang jerit nama aku ni? Aku act cool lagi padahal tak ingat. Hanya mampu membalas senyuman. Hahaha kejam sial aku. Rupanya, budak convent. Pergh muka aku still sama ke 10 tahun dulu? Tak cool gila

Lepastu pergi apartment, tengok bilik semua. Okay, aku dapat tingkat 3 yang sangatlah babi. Roommate aku Syaida. Dah kenal lama dah roommate ni. Hehehehe. Rommate bilik sebelah semua budak utagha, sampai aku dah boleh loghat utagha dah sekarang ni.


Roommate saya, syaidutz

Group aku sangatlah best untuk bergelak tawa. Serious aku cakap. Aku bila time kerja grouping je, aku bantai gelak macam orang gila. sorang-sorang gelak, sebelah aku dok sibuk dengan handphone dia, sebelah lagi pulak kena explain 3,4 kali baru paham sebab blur gila. Yang lain semua muka dekan. Hahaha bila kenalkan diri, kira bila tang share or explain something, golongan bakal dekan ni la paling excited. Betul beb. Dorang cakap sambil tersengih-sengih, dengan ayat yang cukup dramatis. Pergh aku hanya mampu gelak di situ. HAHAHAHAHA LAWAK LA SIAL! Dorang dah pandai bahan aku, fuck you all. Laughing is so cool okay :P

(Nanti kalau aku upload gambar dia, korang jangan gelak tau. Hehehehehe soon)

Banyak aktiviti buat kat dewan. Masuk je dewan, aku dah macam "PERGHHHH" Line untuk kaum perempuan ada la dalam 4,5 line sahaja (1 line ada dalam 15) Yang lain semua majoriti kaum lelaki. Perempuan banyak pun sebab dorang budak IT. Aktiviti dia memang best gila. Ada dance, ada drama, ada lawatan, ada photoshoot sikit. Macam-macam lah. Tapi bila start ceramah, aku bantai tido dulu. Setiap group kena ada cheer sendiri, macam identiti lah. Best kot. Yang paling penting, group aku menang for the best cheer okay. Memang best, semangat yang tinggi tu yang aku respect habis!


Dance time, cool okay, baru belajar tarian ngajat. HAHA


BATCH TIKL 09/10 ARE FINALLY FOUND.


My old school's friend. Haha I miss you jacki!

Okay tu je kot, penat gila ni. Bye bye bye =)

1 comment:

rashidiamri said...

hahahaha..spe xknl jiga..hahah..dlm 100000 owg pn jiga msih jlas klihatn.