Monday, June 6, 2011

Explosion

Hey there, me back. I miss this blog so much.

Well, now im stuck in uniten, doing my foundation for 1 year. its really tough year i guess. like seriously susah nak mati. aku tak tau la macam mana aku nak hidup setahun ni weh.. tapi aku akan try jugak cover up everything, spm sangatlah beza dengan uni life. haa siapa cakap exam SPM paling susah dari semua exam kat malaysia ni ha? pergh you are totally wrong dude! geez...

Calculus and Physics =.=

Dua benda alah ni paling mencabar hidup aku sekarang ni.

OKAY NAK TIDO, BYEBYE!

1 comment:

miss elle :) said...

jig. aku still di rumah tidak tahu apa apa mgenai kehidupan Uni. HAHAHA