Thursday, July 28, 2011

Updates.

I'm done with my mid term test, result saya okay-okay je la, kira boleh hidup lagi la kan hahaha. So obviously I only got one more month to sit for the final.

The truth is... I. Am. So. Not. Ready!


Meatballs again. Heaven!


Masa ni tgh tunggu group members set data semua, while I am going to do the calculation. Well hari ni hari last kitorang ada lab work, best gila okay!


Went out with my gedik Aqilah and her boyfriend.


Adakah aku ada jodoh dengan tuan empunya Mini ini? Omg please say yes, haha sebab kitorang selalu parking dekat-dekat, selalu jugak lah. Hihi.


Struggle with Lab Report!


Went out with Yuna Archibald, OMG!

Tu je lah kot.

Saya harap malam ni Harimau Malaya akan berjaya membuat penyokong Singapura tergamam, terkucil, tergugat dengan pasukan bola Negara. Dont let us down, Harimau Malaya! All the best. Glory, glory, glory yeah!

No comments: