Saturday, August 27, 2011

Just saying

Just saying as I told.
  1. Kalau kau dah terlanjur or maybe mengandung, please jangan gugurkan baby yang tak bersalah tu. At least, bagi aku jaga ke? I love babies!
  2. Jangan nak pandai-pandai tegur orang pasal agama. Ada cara, tapi biar sopan sikit, or maybe yang betul-betul sesuai baru boleh tegur orang pasal agama ok
  3. Stop talking about boys all the time. You don't have a life is it?
  4. Biarlah orang nak cakap dalam blog dia, blog dia kan? let it be.
  5. Please mind your own business. Stop complain la bro!
  6. I still don't know what's the real meaning of LOVE.
  7. Jangan benci membenci, nanti boleh tersangkut. Hehehe
Semperna aidilfitri yang bakal menjelma ini, Saya Haziqah Raihah Hassan ingin memohon seribu kemaafan kepada sesiapa yang terasa hati bila aku bercakap, bergurau or maybe cara aku sampaikan sesuatu melalui blog ini. Aku manusia, kau manusia. Tak pernah lari dari membuat kesilapan kan? I'm sorry for everything. Salam Aidilfitri.

No comments: