Sunday, September 4, 2011

Kenangan Raya 2011

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI, Maaf Zahir dan Batin.

Tahun ni raya biasa2 saja. Duit raya tahun ni paling skit nak mampos dan yang paling tak best sekali, bila semua rumah cousin aku pergi.. dorang ingat aku anak pertama. Pergh. Muka aku ni matured sangat ke? Bukan tu je doh, aku ingat lagi pak guard uniten cakap kat aku.. "la baru 18 ke? ingat dah 20 lebih.." Hahahaha memang seronok pun!

So raya tahun ni sangat penat eventho we only spent one day trip to Melaka. Tapi pergi round rumah sedara mara tak ingat doh. Dari KL ke Melaka then back to KL. Sangat memenatkan!

2nd day of Raya with my beautiful girls @ Nad's.

setelah setahun lebih tidak ketemu, banyak benda nak cerita kan?
Nadia, Jainah, Jiga.


3rd day of Raya with my bro. Sumpah dia tiru color aku tahun ni!

My favorite gaduh partner!

My rock siblings, my loves.

Pangkat anak-anak buah ni. Love yolls!

Roti John Melaka paling mantap!

Ronda Melaka

"Ala, maknya tengah segan, hang dok amik gambau"
(Kampung Melayu Melaka as the background)


Gua penat. Selamat hari raya yo!

Fara Fatima Zara. Dorang cakap muka dia macam aku time baby dulu2.
Chubby gila okay anak buah aku sorang ni. Miss to hug you la zara!


And lastly, with my beloved mom. She's my hero!

No comments: