Wednesday, September 28, 2011

Kenapa

Kenapa kita tak pernah bersyukur dengan apa yg kita ada? mesti nak lebih je kan!

Kenapa kita susah sangat nak avoid perasaan yang semakin hari semakin parah ni.

Kenapa dunia ni kecik sangat? tuptuptup jumpa dia balik

Kenapa lagu-lagu Yiruma buat hati saya tersentuh sangatsangatsangat?

Kenapa semua orang tengah hangat bercinta sekarang? hehehe

Kenapa ada budak uniten bawak kereta mazda RX8 yang aku minat bagai nak gila?

Kenapa sem ni subject tough2? mati saya macam ni.

Kenapa semua orang pakai BB? I nak BBM jugak hehehe

Kenapa semua benda yg kita buat, kita rasa pernah buat, pernah lalui moment itu.

Kenapa aku terlalu obses dengan mana2 pemandu kereta satria neo?

Kenapa kita dua dah tak macam dulu? Hmmmm.

No comments: