Monday, October 17, 2011

Gelagat Comel

"Weh korang, cuba usha abang pakai baju kemeja yang tengah jalan ni. Comel siot"

Semua classmates aku mendengar arahan dan mengatakan "YA" terhadap statement aku yang berani mati tu. Mula la cakap dia comel bila ketawa la, dia comel bila senyum. Hahaha. And the best part is bila kitorang 6 orang dok usha sorang abang yang sama. Huhuhu.

Lately ni aku memang tak boleh tahan gelak tengok gelagat classmates aku, terutama perempuan la. Hadoi sorang-sorang perangai macam peserta MaharajaLawak yang mampu membuat aku ketawa sambil mengalirkan air mata dengan laju. Hahahaha!

OK tanak ketawa banyak. Minggu ni penuh dengan quizzes. Gonna hit the books NOW!

Love you all, love my sayang :)

No comments: