Saturday, October 22, 2011

Updates.

So last week, me, Syaida and Naeelah went to Ikea for meatballs. At last, we managed to eat that super delicious nyummy meatballs ever! kalau dah cuba, nak lagi rasanya. Hehehe Alhamdulilah. Then we decided to watch Real Steel (First day of release which cost me 12 bucks)

What can I say about Real Steel? OMG It was really awesome! The soundtracks are superb and cool! You should watch! Like seriously.

Then, we went to ...

1) Little White House at Bangi - macaroons and hot chocolates with marshmellows
2) Wong Solo - Ayam Penyet again.

Big eat eat eaaaaaat day! WE ARE THE FOOD HUNTERS! :D

Crazy faces!

@Little White House

@Curve

Rabu lepas, pergi lepak dengan classmates. Dok cite benda lawak2 yang buat aku gelak macam apa dengan loghat penang dia yang pekat. Hahahahaha aku baru tahu Nidzam tu sangat lawak orangnya dan sangat penyayang.. Hihihi then I date dengan Yuna pulak! Pergi singgah rumah dia kejap sebab nak tengok Zaara tapi malangnya Zaara baru bangun tidur so dia macam blur skit. Sayang betul, baru nak hug that chubby baby! Gosh. I love kids!

We went to mines. Eat Carl's Junior again. Buy perfumes, buy watch, watch Real Steel for the second time, gossips and all. Hahahaha.

Just wanna try on Yuna's new watch! Nice kan?

Yuna's fav spot for burgers!

Lepastu, kitorang pergi tengok Paranormal's Activity 3 pulak. Okay ini paling lawak. Dalam cinema, aku dok gelakkan orang je. Sebelah kiri aku, Naeelah.. Dari awal sampai akhir movie dok "what the hell is that.." "Oh my fucking.." "Hollyshit!" Lepastu sebelah kanan aku, Sam.. "Ish.. apa belakang dia tu" "Eeee kenapa tu?" (dengan muka yang statik) hahahaha. Syaida pulak tak habis-habis menjerit dalam movie tu. Sofee pun menjerit kot. Mira steady kena kepit 2 gadis at the same time. It's awkward to see 2 girls decided to hug Mira instead of their own boyfriends. Hahaha..

Dan mereka penat sampai macam ni sekali. Sadis!

Letih sangat ni! Hahahaha!

No comments: