Wednesday, November 9, 2011

Exam mood

/Heyya blog, long time no see huh? Missing you terribly.

This week is going to be my exam week. I guess it's time for me to make love with the lecture notes and formulas. so buuuusyyyy and so tireeeeed! BIG HEADACHE!!!! So yeah I have 2 papers in a row for this week! It's Chemistry 1 and Physics 2! Gosh, subject paling susah untuk trisemester ni. Hahaha. Okayyy I'll just try my best on that la. We will see how well I rock for the upcoming test, obviously, I will screwed up in the end. Hahahahahahaha :D

Yang tak bestnya, physics kali ni ada 1 test je. 1 test je OKAY! So nak taknak, aku kena blasah and die hard for this one frikken paper la. Satu test je kot, nak jaga carry mark aku tu. Haiya!

Okay la nak tidur, malas nak online, takde mood. nak belajar, bertambah-tambah malasnya. Baik kita semua tidur, tenangkan fikiran sejenak, fikir masa depan, haaaa baru best nikmati hidup ni selagi kita masih bernafas kan? Hahaha, crappppp! Okay bubbye take care semua! love u lotsssss!


2 days before the exam starts.


@Bagan Lalang! We missed the sunrise, too bad! :(

No comments: