Friday, December 16, 2011

Dec Birthday

#nowplaying Better Days - Goo Goo Dolls

Alhamdulilah akhirnya saya berjaya menjawab 3 quizzes for this week! Urgh penat tu tak payah nak cerita macam mana la kan (tak belajar sangat pun actually...hehe) So kesempatan masa lengang sikit tu, kitorang celebrate birthday sorang ni. Nama dia Liyana. Hahaha, classmate aku yang paling kecik tapi perangai sebijik macam aku, banyak persamaan jugak rasanya bila dok investigate2 ni. The best part is dia memang suka karok. Aku kaki karok OKAY.

Ini antara surprise birthday party yang tersangatlah sweet aku rasa. Diorang plan semua ni seriously macam "atototo, very sweet..." Pendek kata, tiada drama sinetron episode 120 ke, kekecohan yang melampau ke, like I always been thinking of when it comes to birthday prank la, lol. It was totally fun la after all! And we decided to karok at the end! Lepas gian siot!

Already reserved.

@Pullman, Putrajaya

Birthday girl kena setempek tepung kat muka! Olalala!

Ada macam cover album tak?

Bakal-bakal engineer yang berjaya.

No comments: