Sunday, December 25, 2011

Great day with Nadia :)

Semalam keluar dengan besties aku.

Semalam seriously rasa macam single, sebab entahlah. Miss those days la :')

Semalam kitorang dengar lagu yang sama all the way around, Lana Del Rey - Born To Die

Semalam aku jadi co-driver. Walaupun banyak kali sesat, still kelakar gila. OMG

Semalam kitorang super duper lapar sebab stuck dalam jam about 30mins kot.

Semalam terus attack Ben's. Dalam kepala tak pikir berapa akan labur dah, asal kenyang!

Semalam jugaklah first time aku try makan Pavlova (memang dah lama mengidam weh)

7 years and still counting :')

We talk more about serious thing la sekarang ni.
Semua benda kita buat kena serious kan? Harharhar.

So this is Pavlova Sandwich from Ben's.
(Aku yang habiskan semua whipped cream, nice gila weh)

No comments: