Friday, January 27, 2012

Negative Minded People.

You can hide it if you want to but everybody knows it's true - Now, Now - Giants (Acoustic)

Honestly aku cakap aku tak boleh deal dengan orang yang serba tahu dan berfikiran negatif JE!

Kalau dia serba tahu sebab dia memang hebat, memang berpengalaman, takpe weh. Aku fahamlah. Ini lebih kurang aku or more worse than me nak cakap benda yang belum pasti kesahihannya. What the fuck kan? Pernah rasa tak moment macam ni?

Macam ni la situation dia, if kita tengah try satu benda baru, and then dia keep on cakap negatif yang boleh menjatuhkan semangat kita untuk mencuba (kekadang la) Tapi if kita memang nak benda tu jadi sangat-sangat, kita buat bodoh je kata kosong dia tu. Tapi, still effect la. Cause now you are talking about my life and my future, why you should talk that way? Who do you think you are? Booo sama dia!

Kau memang bermasalah bro, sekian!

No comments: