Monday, January 23, 2012

Melaka, CNY!

Hello!

Hmm aku sangat hampa dengan result finals aku for second trimester ni. Aku bukan Dean-List mahupun scorer tapi yang penting aku masih boleh bernafas meneruskan pengajian ke semester 3, Isnin ni. Seriously tak sabar gila nak habiskan foundation programme yang penuh dengan seksaan ni! Good luck and all the best to uniten-ians. Berjumpa kita kembali 30 Januari nanti!

So yeah cuti raya cina ni mama ajak balik kampung. Aku ikutkan plan je, just go with it. Fulamak kampung aku sekarang dah grand gila weh. Semua orang dok picnic, berkhemah bagai.. Memang happening gila. Angin pun kuat, haih terasa macam Ombak Rindu sekejap. Bleeek! :p

Oh kampungku, sedapnya angin kat sini.

Ombak merindui Abang Hariz. Ika setia menunggu di sini bang. Hehe

Mom, me and brother!


Indah kan?

No comments: