Wednesday, February 1, 2012

Trimester 3

#nowplaying Baby, I'm yours - Arctic Monkeys

So trimester 3 for foundation baru saja bermula pada 30 Januari yang lalu.

This is my last trimester to end this Foundation course (itupun kalau tak sangkut mana-mana subject for this 3rd trimester la, hope tak repeat any papers, Amin..) and then I bole cuti panjang sikit. Well apa boleh cakap untuk masa terdekat ni, aku suka timetable this sem. Itu jela. Lecturers semua okay kot, cuma Chemistry tu jela macam so-so. Hahaha. Dengan classmates baru yang macam "errrr" sikit. Nak gelakkan diorang tapi kesian. Tapi diorang memang "lawak" habis. OKAY! Hahahaha

Yang sedihnya, ramai add drop timetable so clash gila, nak nampak batang hidung classmate last sem tu memang payah sikit lah. Tapi takpelah, asalkan korang dah buat pilihan yang bijak untuk menukar lecturer. Aku rasa menyesal sebab tak tukar Dr Chai for chemistry. Actually kan, semua benda ni bergantung pada diri kita sendiri, mahu atau tidak je menjadi persoalaannya. Hehehe.

Nak jumpa abang "all white" tu lagi (Cc to Liyana Syukhairah)

Byebye January, Hi February! 1 month to go!

No comments: