Saturday, March 10, 2012

9 March

Pada 9 Mac 1993, saya telah selamat dilahirkan di dunia Allah SWT ini dengan penat bertarung nyawa oleh ibu tersayangku, Rokiah Ahmad. Terima kasih kerana mama dengan baba lah memberi peluang untuk saya meneroka dunia ini yang dinamakan "kehidupan". Kerana pengorbanan seorang ibu dan bapa itu tiada tandingannya. MasyaAllah.

Terima kasih Allah, terima kasih mama, terima kasih baba atas segalanya.

Dan pada 9 Mac 2012 pula, genaplah 19 tahun aku bernafas di muka dunia ini. Gadis 19 tahun yang masih mencari kekuatannya dan terus mencari pengalaman...

Thanks for the wishes guys, I really appreciate it, even orang yang aku tak expect to wish me on my birthday pun wish jugak akhirnya. Ada je yang tak wish, but maybe dia lupa kot. And a very very very very big thanks goes to Syaida, Mira, Sofee, Sam and Awi for the surprise! Hahaha korang buat sweet sangat lah. LOL :') Thanks korang! You guys really made my day last night eventho battery phone aku mati kan. Buat cerita sinetron pulak semalam, haih. Dan malam ni celebrate dengan family pulak, mama treat us a dinner! Mula-mulanya nak kennys, but then kennys takde ayam. Sedih. Okay.

Orang kuat Facebook sekarang, hehehe. I always love you mama

The 4 of us. I wish you were here, Ba :"(

Oldtown for dinner! (Nak pergi kennys tapi ayam habis. WTF?)

At The Ship, Kampung Baru. Dua orang mamat yang macam tercuak-cuak sebelah I tu nyanyi lagu "Happy Birthday" for me. So sweet! Thanks guys!

From San Francisco, love.

With the retarded monkeys, but me still heart you.

Thank you for the surprise girls. Takkan lupa okay!

Muka excited nak potong cake, hihihi

I'M OFFICIALLY 19 NOW. OMGGGGGGG!

Thank you! Thank youuuuuuuuuuu!

No comments: