Monday, April 16, 2012

I miss school

Aku rindu...

Suasana di sekolah, kelas, lab, asrama, dorm, dewan, padang sekolah, surau, dining dan macam-macam lagi. Yang aku paling rindu, tempat duduk dalam kelas aku yang sangat strategik. Hahaha, tengah2 dan belakang sekali. Memang terbaik...

Banyak memori sekolah yang susah untuk aku lupakan, especially moment dalam kelas dan dorm. Hahaha. Macam apa je perangai dulu.. Kadang-kadang ada yang pahit, kadang-kadang ada yang manis, begitu juga dengan kehidupanku sekarang ini. So, just appreciate apa yang kita ada sekarang ni and just go with the flow..

Bak kata Azrie aka Lalat, 

"Aku rindu gila tgk kau dtg skola kol 6.30 pg. Rindu sangat"

Hahaha masa tu aku kena gantung asrama. So, mak aku hantar time dia nak pi keje sekali la, sebab tu awal gila. Dan time tu jugak, Lalat ni kena gantung asrama. Kira sama nasib lah, dari situ kami mula berkawan... Dan menjadi antara sahabat tergila saya sampai sekarang. I miss you bro!

Aku rindu semuanya. Good night!

No comments: