Tuesday, April 10, 2012

Whassup?

Just got back from class, kenapalah panas sangat hari ni? Hajat nak tidur pun terganggu sebab kepanasan tahap maksimum macam ni. Sedih betul, orang dah la macam zombie ni, selsema macam apa, sebab rindukan seseorang itu sangat-sangat kot? Hahaha. But seriously I really missed you, terribly.

Well for the past 3 weeks, I was struggling like hell (betul ke tu?) for the midterm. Serious penat babe, sebab paper bertindih-tindih. Minggu ni Calculus, then Chemistry, lepastu Physics, then last sekali minggu lepas, Calculus 2. Penat sungguh jadi student uniten ni. So hargailah cuti yang anda ada sekarang ni, manfaatkanlah sebaik-baiknya. Dah lama sungguh aku tak rasa cuti lama sikit... Hmmm..

Sabtu ni saya pergi SUM 41!!!!! I'm super excited to see them LIVE! Arghhhhh inilah saat yang saya tunggu-tunggukan selama ini! Akhirnya bebeh!

Happy 21 months to you Fizry. Perjalanan kita masih jauh.

I love you.

No comments: