Friday, May 25, 2012

One step closer.

Alhamdulillah

Alhamdulillah result aku untuk trimester lepas. Cukup-cukup makan je. Takde perasaan untuk aku rasa kecewa, sedih mahupun gembira like hell. Sebab aku rasa lega gila dah habiskan foundation program yang susahnya tak payah nak cakap lah. Ya Allah. Especially subject Calculus, siapa yang dah pernah seat for the paper je tahu betapa hebatnya nak mengharungi saat-saat bersama Calculus. Fuh..

Congrats untuk semua yang berjaya mengorak langkah seterusnya kea lam Degree, congrats untuk semua yang dapat grade yang dia nak for that particular subject (especially Calculus, Physics and Chemistry) and  congrats untuk semua yang dapat result yang gempak-gempak tu. Wa tabik! wa tabik! Hebat…

So kat sini, aku nak wish thank you untuk semua pihak yang membantu saya mengharungi perjalanan trimester 3 11/12 lepas. Thanks mama sebab tak pernah putus doa and wish kat Ika selama ika belajar kat uniten tu.. Mama sentiasa memberi dorongan kepada ika tanpa jemu walaupun anakmu ini sentiasa membawa berita yang menyakitkan hati kekadang tu hahaha. Harap maklumlah, stress tak terkata. And to my rock siblings, thank you for your great awesome crazy support. I really appreciate it, thanks to Kak wanie and Ajim. I love you all to the infinity! :*

A big big big thanks to my super awesome lecturers, sorry kekadang tu anak murid ni macam tak pernah nak focus dalam class and selalu gila gila gila gila 300x datang kelas lambat. But you guys still made me smile all the time lah. Terima kasih jugak kat classmates and kengkawan yang banyak bantu aku especially on studies. Yang teman aku semalaman tak tidur, yang teman aku berdrama, yang teman aku bergelak tawa. Hahaha miss those days.. (Hug and kisses to Syaida, Sofee, Mira, Aby, Putri, Liyana, Mas, Syafa, Ezrin and Syafinaz xx) And thanks untuk sesiapa yang wish “Good Luck” masa final haritu thru twitter, thanks thanks thanks J

And lastly ofcoz to my lovely awesome barista, Fizry yang sentiasa memberi saya sokongan, motivasi, ceramah, membebel semua tu kan? Hahaha. Thanks sebab u selalu teman I belajar and faham I sangat-sangat.  Thank you sayang.  I love you so much, really really really love you :*

Alhamdulillah.. Minggu depan bakal memulakan perjalanan baru ke alam Degree, wish me luck everyone! All the best uniten-ians. Till we meet again.

No comments: