Saturday, May 5, 2012

Final exam.

Hari Isnin sampai Khamis ni ehem ehem, saya bakal menduduki final exam 3rd trimester, maknanya tak lama lagi saya akan mengakhiri perjalanan program foundation yang penuh dengan cabaran, onak duri semua la aku cakap. Haha itupun kalau tak sangkut mana-mana subject la, cuak tu tak payah cerita. 10 May ye saya habis paper, alamak bestnya. Hahaha.

So, sekarang ni pun baru nak study, struggle for chemistry and physics, sebab 2 paper dalam satu hari. Tak menggila kau nanti? Mati weh, so prepare sikit2 dulu la, at least tahu something daripada tak tahu apa-apa kan? 

Good luck and all the best to foundie students especially engineering students. Semoga kita semua berjaya dalam peperiksaan yang bakal tiba ini. Amin. 

"Ada semangat, ada masa depan.."
"Hadapi dengan senyuman" - Dewa #nowplaying

No comments: