Wednesday, May 23, 2012

Tak reti bezakan KPOP

Me : Hey where have you been? I whatsapp tak reply pun kenapa?

Him : I tgh tengok runningman ni. Kelakar gila ok, u kena tengok u. Serious..

Me : (Muka Terkejut) Kenapa semua orang suka cerita tu huh?

Him : Sebab dia lawak, kelakar gila. Pergi la tengok kat youtube. Kalau malas, nanti I bawak lappy bagi u tengok terus la.

Me : Sorry I tak suka KPOP sangat lah, takya susah2 la.

Him : KPOP? Apa u ni? Asal korea je KPOP la? Hahaha. Poyo gila

Me : Okay I tak tahu la macam nak bezakan dia, but korea jugak kan?

Him : Hahaha u make me laugh so hard now. Btw u tengok lah video Big Bang - Bad Boy. Dalam video diorang, rambut biru tu macam rambut I sekarang. You confirm suka punya. 

Me : Ye ye ye ye.

The next day, he paksa me tengok cerita tu, dengan lappy2nya sekali di starbucks. Segan gila siot. Dia sorang je sebenarnya yang gelak. Hahaha. Okay. Dan hari-hari make sure aku dengar lagu Bad Boy dia tu, macam woooots? Hahaha annoying sumpah annoying

No comments: