Saturday, August 25, 2012

Back to work!

Setelah seminggu raya berlalu, kini kerja yang ada perlu diselesaikan dengan baik. Pendek kata, secepat mungkin agar kita tak gelabah untuk hari-hari yang akan datang.

Esok aku akan berangkat pulang ke Uniten (Ceh bajet tempat belajar jauh sangat je kan?) But still, mindset kita akan berubah once kita dah sampai tempat belajar, especially bila dah memang gila babi dekat to finals. 3 Sept ni bermula paper finals pertama aku iaitu Advance Calculus, straight 3 hari ada 3 paper in one week. (GOOD LUCK SUCKA. GOOD THE LUCK HAHAHA) Last paper, Differential Equations is on 13 Sept. Pheeuuw nasib ada gap, AT LAST!

So good luck and all the best to uniten-ians, especially budak electrics. Hahaha saya memahami kalian semua sangat okay. Semoga kita berjaya... Pastikan kita berjaya dengan jayanya. Hahahaha.

No comments: