Friday, September 28, 2012

Dup dap dup dap

Ya Allah, hati aku makin berdebar, tak tahu nak cakap macam mana dah bila perasaan takut tu menguasai diri ni. Aku tak mampu menahan saat-saat genting ini lagi, cepatlah pukul 5 petang.

Apa aku buat serba tak kena, dengar lagu kononnya untuk menenangkan jiwa raga tapi apa pun tak menjadi. Hahaha. Aku punya cuak ni extreme sangat sebab carry mark tau. Carry mark di hujung tanduk untuk aku fail. Aduh. Apa boleh buat.

Aku tak suka la feeling ni, lagi sekali aku ulang, TAK SUKA LANGSUNG.

Semoga uniten-ians especially budak EE and EP dapat result yang baik dan memuaskan hati masing-masing. Apalah nasibbbbbb aku lepasni.. MATI.

No comments: