Tuesday, September 18, 2012

Year 1 Semester 1 - Done!

Hari khamis lepas baru je habis finals. Paper semua susah dia macam haram sial. Dalam exam hall tu memang takde masa nak usha sesiapa pun (selalu buat time foundation dulu, usha lecturer untuk dapat ilham or nak ingat balik formula2 yang ada) but seriously, 2 jam setengah tu rasa kejap gila. Tapi yang aku tahu, semua paper aku tak sempat nak jawab completely, that's the worse part of all la. Sedih. Sekarang aku hanya mampu berserah pada takdir. Semoga aku selamat.

What I've done so far in Semester 1 Year 1?

Ada masa terluang je, kami akan....

Arabian girls HAHAHAHAHAHA!

Atoto dua depan tu dah ayu habis dah, tiga kat belakang memang spoiler haha

TEST 1, 2, 3

Look how "cute" we are..

Please don't do this at home.

*FINALS MOOD*
DIFFERENTIAL EQUATIONS - BAD HEADACHE!

Sofee's Pre-Birthday Celebration, Happy Birthday in advance sof :)

HAPPY HOLIDAY TO UNITEN-IANS. 2 minggu pun okay la tu, asalkan kita cuti.



No comments: