Saturday, November 10, 2012

Skyfall

Why do we fall, sir? So that we can learn to pick ourselves up.. - Alfred (Batman Begins)

Skyfall was superb!!!! Awesome!!!! Sumpah best gila if korang ikut cerita bond ni la. Yang tak ikut tu, maybe tak berpendapat sama dengan aku. Tengok skyfall ni rasa macam tgk stunt Joker sekali, its quite different lah dari cerita2 yang dulu. Haih lagi2 bila Adele masuk nyanyi starting dia tuuuu.. Memang pergh la aku cakap. Korang kena tengok ok! :-) 

Skyfall.... such a smoky, mysterious and rich with instrumentation song ever! Love it to the bits! 

Minggu lepas aku tak balik rumah sebab midterm punya hal. First time okay stay weekend kat Bangi tu. Hahaha. Memandangkan semester lepas result goyah, sem ni aku kena pulun habis lah. Takpe, bersusah-susah dulu, bersenang-senang di kemudian hari. Jaguar (my dream car since I was 16) punya hal, semua benda boleh jadi hehehehe. So 2 paper dah habis, tinggal 2 paper lagi minggu depan. Lepastu, aku nak karok like hell punya. K-A-R-A-O-K-E!!!

Di pagi hari yang indah, menunggu ketibaan Prof Ibrahim.
(Very very very sleepy, I tell you!)

Helloooooooo

EP's students.

Sebaik sahaja paper microelectronics habis.. 

Hahahaha I don't belong to that handbag OK. (just being gegirl la masa ni)

Melancong ke Putrajaya.

Hilangkan stress jap

Chaos lagi, lagi dan lagiiiiiiii

Geniussssss.

No comments: