Friday, January 11, 2013

2013

Happy 2013 everyone!

Dah lama tak update blog ni, rindu sangat dah. Hehehehe tak tipu okay. Well, sekarang ni memang tersangat-sangatlah busy dengan finals. 2 paper baru je habis, lagi 3 paper menunggu. Tadi masa buat paper microelectronics, sumpah penat gila sebab soalan macam #@$@^!&(/ Aku harap Prof Ibrahim tak mark strict la. Hopefully.. Fuuhhh

Habis je finals ni, cuti 4 bulan lebih rasanya. Woot woot! Ye, aku tak amik special sem sebab takde duit dan amat memerlukan cuti panjang macamni. Uniten kalau cuti semester pun 2 minggu je paling lama.. Ini cuti habis first year memang aku nanti-nantikan sejak azali lagi. So, gunakan cuti anda dengan bijak. Tak sabarnya nak habis paper 16 Januari ni! OMG!!!!

Okay..

Boleh tidur kot sekarang?

No comments: