Saturday, February 23, 2013

Anak kedua.

"You can call it another lonely day.. You can go your own way!" - Go Your Own Way by Lissie

Ini hanyalah pengalaman semata-mata, bukan fakta sangat pun. Just for sharing :)
  1. Sangat berbeza dengan adik-beradik yang lain tapi still paling comel and forever young hehe
  2. Perasaan diorang tak senang dilihat atau dirasai oleh orang lain.
  3. Independent, easygoing dan sangat ego tapi last2 manja jugak ah sikit. Sikit jela tapi :p
  4. Degil...
  5. Suka buat benda yang mencabar.
  6. Tak bercakap sangat, tapi kalau memang dah kenal memang ngam habis!
  7. Masalah mereka selalu dipendam, jarang diluahkan..
  8. Suka benda-benda yang simple, tak complicated..
  9. Tak menyerlah sangat tapi sebenarnya dalam diam, ubi berisi.
  10. Sensitif tapi boleh cover (gelabah haha)
Hehehehehehehehe.

No comments: