Thursday, February 21, 2013

Randomly..

Hey hey hey hey

I'm watching "Istanbul, Aku Datang" now.. Ye.. saya tahu saya lambat tengok movie ni sebab first, memang time tu busy like hell dengan assignment semua. Second, duit takde. Sob sob, sad life betul la time tu, tapi all the efforts are paid off lah! Alhamdulilah and bersyukur sangat for that.

Starting cerita ni pun dah seronok. And tempat dia pun sangatlah cantik.

Thumbs up to the film production and pelakon-pelakonnya. Hasilnya sangat mantap.

.......

I'm jobless, so hello there!

Duduk rumah ni memanglah kadang-kadang rasa macam boring gila je tapi sebenarnya ada nikmatnya. Hahaha home sweet home kan? Since aku tak berkerja lagi (like forever kot haha) aku just keluar bila perlu, settle bank thingy and kerja rumah sikit, mungkin? Masak memang aku tak pandai, so adik aku je yang akan sentuh dapur tu.. Hahaha. Well, mostly I spent my days with family lah. Berkumpul sama-sama which is so hard to get when we're getting older and older for now. Betul tak? So sekarang just cherish every moment we had lah.

Isnin lepas, kami berkumpul.. Talk about anything we want to share and suddenly mama macam random gila list out everything yang dia nak settle lepas balik trip JB-Singapore haritu.. like internet service, holiday trip and house maintenance bla bla bla. So kitorang tolong la sikit-sikit selagi boleh.. The best part is macam semua benda berlaku at the same time.. Like very very very random and best gila sebab kita tak plan, then suddenly benda tu akan terjadi. so... best lah kan? Hehehehe I love something like this lah.. Benda complicated tapi boleh settle dengan random and smooth je.. That's what I like the most.

Hasilnya... I'm going to family trip again this march. Hahaha so excited to get there soon! Harap-harap tak sejuk sangat lah kat sana. Semoga perjalanan ke sana smooth je.

Love, J!

No comments: