Tuesday, February 5, 2013

Notes To My Future Husband

This is like my guide for the future lah. Rasa macam poyo gila je, tapi entah.. macam best lak kalau ada life macam ni.. Hahaha. This is sooooo random okay!!! Just for fun!

To my future husband...
  1. Let's rock 'n roll first, then baru face all the responsibilities ye!
  2. Jaga agama dan akhlak kita :)
  3. You kena hormat dengan my mom and siblings, and I'll respect yours too.
  4. I just wanna have fun and go on random adventures with you while we still have time 
  5. Midnight movies (Bila kita free!)
  6. Janganlah balik rumah lambat sangat ok? Buat kerja tu slowly je asalkan smooth.
  7. I tak kisah bila-bila pun boleh je ada baby :)
  8. I memang tak reti masak sangat, tapi tiap-tiap pagi I akan buat breakfast untuk you.
  9. Kita memang wajib pergi holiday ke mana-mana pun okay.
  10. I rasa I dah tahu nama anak-anak kita nanti, I dah siap save dalam notes I. Hehe
  11. I memang nak pakai Jaguar, you pakai kereta lain, jangan tiru okay.
Love, your super awesome cutie future wife!

I love you.


No comments: