Tuesday, April 30, 2013

Iron Man 3

Hey kamu, dia, anda, mak cik jemah, pak cik abu semua yang sedang baca blog saya sekarang ni (kalau takde pun, buat2 ada je la ye) ni ha nak habaq kat hangpa semua. Hari Sabtu lepas pergi la klcc nak tengok Iron Man 3. Nasib Syida sampai awal, boleh tolong belikan ticket.. Tapi tgk tgv klcc takde la sesak mana pun. Kalau cerita Transformers, que dia punyalah panjang bagi nak gila. Tapi haritu lek je, cool je, senang hati selalu.

I'm not a big fan of Iron Man sebenarnya. Sebab saya memang minat dengan Batman sampai bila-bila kalau superheroes ni. Sumpah, minat nak mampos. Second sudah semestinya my Joker. Hahahaha. But dulu masa Iron Man mula2 keluar, aku sangat teruja sebab memang best pun. Tapi bila Iron Man 2 tu aku dah macam WHAT?! Terus tak ikut dah.

Tapi Iron Man 3 ni sangat sangat tersangatlah EPIC. Aku pun tak sangka movie ni awesome. Tapi still tak boleh kalahkan Batman series lah, that's for sure.. Hehehe. Ending dia pun epic gila. Sumpah korang semua kena tengok movie ni. Byk scene yg tak expect berlaku dlm movie ni. Lagi best dari movie Olympus Has Fallen yg kononnya semua org ckp best sangat tu. No offense. And ofcoz kau akan expect Tony Stark akan bawak kereta2 mewah yg sememangnya menjadi igauan setiap insan. Shit, tak leh lupa kete dia time last scene dalam Avengers dulu. Damn sexy car okay.

Dormmates untuk 2 tahun berturut-turut di Teknik KL (walaupun banyak tipu helah digunakan untuk duduk satu dorm yg sama hahaha). Inilah dia.. Rakan seperjuangan SPM, rakan makan di dining bersama, rakan rembat makan together gether, rakan ketawa dan nangis kekadang bersama and rakan kantoi asrama tak dilupakan juga. Hahaha will see you guys soon, masa bulan ramadhan nanti ok?

No comments: