Saturday, July 27, 2013

Bad and st*pid drivers!

I should write all this... Sebab kadang-kadang, benda ni semua buat kita jadi takde mood for the whole day just because of those st*pid actions. But I'm not saying that aku ni hebat sangat drive, tapi it really kills me. Dari excited nak pergi to one place, terus buat aku takde mood. I'm not kidding, it happens. They all macam... 
  1. Suka sangat break! Macam break tu best gila je bila dia tekan. Emergency break apatah lagi kan?! Best moment ever.
  2. Buat double park suka hati dia, kalau tinggalkan num phone takpe jugak
  3. Bawak kereta laju macam kimak, pastu selit macam tu je. 
  4. Guna lane laju, tapi tak laju. Seriously? 
  5. Dia dah signal kiri, lepastu one second like that tukar kanan plak. 
  6. Boyfriend yang bajet2 pro drive bila bawak girlfriend. 
  7. Driver yang tak bole baca pergerakkan kereta yg berada di arah berlainan.
  8. CURI PARKING ORANG. INI PALING FUCK.
  9. Driver yang tak reti nak guna signal, hello.. apa function benda alah belakang stereng tu?
  10. Slow like shit at the main road. Please lah.

Ni nak raya ni, berhati-berhati lah di jalan raya. Check kereta dulu papehal :)

No comments: