Monday, August 12, 2013

Raya datang lagi!

Sebulan sudah kita berpuasa.. Semoga semua amalan yang kita lakukan pada bulan Ramadhan lepas dirahmati oleh Allah SWT. Well, tahun ni puasa tak penuh (sudah pasti) but I really enjoyed with Ramadhan this year. Hopefully next year dapat rasakan kenikmatan ramadhan lagi. Kini Ramadhan telah berakhir, raya kembali lagi. Macam biasa, tiap kali raya, aku sekeluarga akan pulang ke Pantai Puteri aka Tanjung Kling, Melaka.

Kuih-muih, rendang, ketupat, ayam masak merah, pelbagai jenis kek terhidang di atas meja. Kitorang cuma nak kena makan je. Hehehe tapi suasana raya di kampung ni memang best. Tetamu yang datang tak pernah putus, ada je yg datang. Bezanya raya tahun ni dari tahun-tahun yg lepas, duit raya aku makin berkurangan tsk tsk. Hahaha, dah 20 tahun la katakan.. 

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI untuk semua! 
Maaf zahir dan batin. 
Tulus ikhlas daripada Haziqah Raihah Hassan.

Enjoy my mama's cook! Terbaikkkkk daripada yang terbaik!!!

Sesi menziarahi rumah sedara 

Mak Teh, me and mama! Love you both :)

Selfie with mama! 

SELAMAT HARI RAYA AGAIN!

No comments: